ICT-Opleidingen.com verzorgt gecertificeerde en erkende internationale trainingen, bootcamps en workshops. Door ons netwerk van internationaal ervaren en erkende trainers staat er altijd een gecertificeerde en ervaren trainer voor de klas, waarbij interactief en praktijkgericht lesgeven centraal staat. Zij zijn ook in staat om de cursisten individueel te motiveren en te inspireren, maar ook om er een samenwerkende groep van te maken.

Lesmateriaal & Certificering:
ICT-opleidingen gebruikt uitsluitend officieel lesmateriaal samengesteld door de leveranciers. Voor Microsoft wordt op aanvraag ook gebruik gemaakt van MOC (Microsoft Official Curriculum).
Na het behalen van het officieel examen welke bij een internationaal test center afgelegd wordt, ontvangt men een internationaal erkend certificaat van de vendor, bv Microsoft & Cisco.

Aanbod: 
Wij plannen de meest gevraagde trainingen vooraf. Bekijk onze huidige training schema op de Home Page. Daarnaast kunnen verschillende trainingen voor individuen of bedrijven op maat gegeven worden. een volledige lijst van ons trainingsaanbod vind u op de Trainingen Pagina. Wilt u meer advies over de trainingen, bootcamps en workshops, dan kunt u hierover natuurlijk bellen of vult u ons contactformulier in.

Met meer dan 25 jaar internationale ervaring bent u gegarandeerd van kwaliteit!